Kolarov napušta Inter i u velikom stilu se vraća u Srbiju

Pregovara sa Zvezdom

Kolarov napušta Inter i u velikom stilu se vraća u Srbiju

Endin Čaušević

Aleksandar Kolarov je ljetos odlučio da ostane u Interu i potpiše novi jednogodišnji ugovor.

Srbijanski fudbaler se povezivao s nekoliko drugih klubova, ali je na kraju prihvatio ponudu Intera i odlučio je da ostane iako se pokazalo da to nije bila baš najbolja odluka.

Kolarov je u dosadašnjem dijelu sezone na četiri utakmice upisao samo 44 minute i jasno je da ne može biti zadovoljan svojim statusom u ekipi Intera.

Italijanski mediji pišu da Kolarov želi već u januaru da napusti Inter i klub mu u tome neće praviti probleme, te će oni na kraju najvjerovatnije postići dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

Špekulacije o tome gdje bi Kolarov mogao nastaviti karijeru su već počele, a navodno on je već odlučio da se vrati u Srbiju.

Kako pišu tamošnji mediji Kolarov je u pregovorima s Crvenom zvezdom, te je trenutno najrealnija opcija da iskusni fudbaler zaigrao u dresu kluba s Marakane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kolarov se i ljetos povezivao sa Zvezdom, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Ipak, Zvezda je ponovo pokazala interes da ga dovede, te sada Kolarov očito nema dileme oko svog povratka u Srbiju.

Ovaj 36-godišnji fudbaler je ponikao u akademiji Zvezde, a u Srbiji je igrao za Čukarički i OFK Beograd. U karijeri je igrao još za Lazio, Manchester City i Romu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Wow tolike godine prica o Dzeki I hvali BiH a sad ide igrati za cetnicki klub. Nevjerovatno.
1 1
konjnakvadrat
Splavoviiiiii
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti