Aleksandar Kolarov na meti navijača Rome: Ti si hrvatsko gov**
Kolarov je već bio u sukobu sa navijačima Vučice

Poslali mu jasnu poruku

Aleksandar Kolarov na meti navijača Rome: Ti si hrvatsko gov**

S. Pašalić

Aleksandar Kolarov ponovo je na meti navijača Rome.

Reprezentativac Srbije je prije par mjeseci imao oštar sukob s navijačima kada im je poručio da ne znaju mnogo o nogometu.

"Navijači moraju biti svjesni da ne znaju mnogo o nogometu, oni nam zvižde, a to je isto kao da ja odem zviždati Novaku Đokoviću. Iskreno, to sebi nikada ne bih dopustio. Zašto? Zato što ja volim tenis, ali o tom sportu ne znam ništa. Ne ide da ja kritikujem i dajem savjete Novaku kako bi on trebao igrati", rekao je tada Kolarov.

Nakon što su prošlog vikenda nogometaši Rome prokockali prednost od 3:0 protiv Atalante i posebno nakon blamaže u kupu protiv Fiorentine kada je Roma poražena sa visokih 7:1 navijači kluba iz Rima su ponovo bili puni bijesa, a sad su to opet odlučili pokazati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako su se pojavili grafiti na kojima su poručili igraču Rome da se "spusti na zemlju" i da je "hrvatsko go***".

Talijani su malo pomiješali Hrvatsku i Srbiju, ali je jasna poruka koja je upućena Kolarovu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Kreteni nacistički...i onda se neko pita zašto je seria A slabija nego prije... kad imaš majmune na tribinama ne može ni fudbal biti kvalitetan.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi