Aleksandar Kolarov na pragu novog angažmana

Potpisuje za Bolognu

Aleksandar Kolarov na pragu novog angažmana

E. Škorić

Iskusni srbijanski defanzivac Aleksandar Kolarov pred novim je potpisom.

Kolarov se rastao s Interom, a bivši reprezentativac Srbije sada pregovara sa drugim klubovima i u 35. godini namjerava potpisati novi ugovor.

Nakon osvojenog Scudetta s Nerazzurrima, pitanje je gdje će nastaviti karijeru. Bilo je pregovora sa Crvenom zvezdom, ali ipak sve je izglednije da će ostati u Italiji.

Nekadašnjem nogometašu Rome ugovor nudi Bolognak oju s klupe vodi Siniša Mihajlović i koji je inzistirao na dovođenju iskusnog beka.

Takođe, prvi čovjek Bologne Walter Sabatini ima dobar odnos s Kolarovom jer ga je svojevremeno doveo u Lazio, tako da bi po svim prilikama Kolarov mogao put Bologne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je u Italiju stigao iz Beograda još 2007. godine, a igrao je nekolik sezona i u Manchester Cityju.

Prošle sezone sakupio je ukupno samo 11 nastupa u dresu Intera, od čega sedam u Seriji A, tri u Kupu Italije i jedan u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi