Istrčao u boksericama na stadion, a mnogi smatraju da je provocirao Ronalda na nevjerovatan način

Mitrović u centru pažnje

Istrčao u boksericama na stadion, a mnogi smatraju da je provocirao Ronalda na nevjerovatan način

E. Čaušević

Reprezentacija Srbije plasirala se sinoć na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Srbija je gostovala kod selekcije Portugala i nakon nevjerovatnog preokreta uspjela je da slavi sa 2:1 i osigura direktan plasman na Mundijal koji se naredne godine igra u Kataru.

Portugalcima je bio dovoljan i bod da završe prvi u grupi, ali su u 90. minuti utakmice doživjeli šok kada je Aleksandar Mitrović glavom zabio pogodak za 2:1 nakon čega je nastao muk na stadionu.

Mitrović je još jednom bio junak reprezentacije Srbije i zabio je odlučujući gol koji je Orlovima osigurao plasman na veliko takmičenje.

Nakon meča igrači Srbije znali su kako da proslave veliku pobjedu, a u centru pažnje našao se upravo Mitrović.

On je s Coca-Colom i zastavom u ruci istrčao na teren stadiona u Lisabonu kako bi otišao do navijača Srbije koji su bodrili svoje ljubimce cijeli meč, te je i s njima proslavio veliku pobjedu.

Oglasi

Mitroviću nije smetalo što je ostao samo u boksericama i bez problema je istrčao na teren zbog čega se našao u centru pažnje fudbalske javnosti.

No, mnogi su poručili da je Mitrović namjerno pio baš Coca-Colu i šetao se po terenu jer se zna da je to piće koje Cristiano Ronaldo nikako ne voli. Ipak, da li je to bila namjerna provokacija ili ne teško je znati.

Komentator u transu nakon gola Mitrovića

Također, i srbijanski komentator je sve to sjajno ispratio i jasno je da nije mogao da zadrži svoje emocije nakon veličanstvene pobjede Srbije i direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Mitrović je još jednom pokazao o kakvom napadaču se radi i očito se "pretplatio" na najvažnije golove reprezentacije Srbije.

Pogodak iz 90. minute za veliko slavlje igrača Srbije, ali i sjajno reakciju komentatora možete pogledati u videu ispod.

Top Komentari

Peđa
Ma da, niko više ne sme da pije Coca Colu, jer to znači da provocira Ronalda...
17 1
Bhf111
CIJELI PORTAL I SVAKA VIJEST JE O SRBIJI. JESTE LI VI LJUDI IKAKO NORMALNI?
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi