Đoković 'poludio' nakon pogotka Mitrovića, otvorio je i prozor te galamio

Meč pratio u Torinu

Đoković 'poludio' nakon pogotka Mitrovića, otvorio je i prozor te galamio

Samir Mlaćo
Srbija je sinoć slavila.

Nogometni reprezentativci te zemlje savladali su sinoć selekciju Portugala 2:1 i izborili direktan prolaz na Mundijal u Kataru.

U cijeloj Srbiji nastalo je veliko slavlje nakon meča, a najbolji teniser svijeta Novak Đoković u Torinu je pratio meč iz Lisabona.

Đoković je slavio u stanu, a otvorio je i prozor kako bi ga svi čuli.

Zadovoljstvo nije sakrivao i pokazao je još jednom koliko je sretan zbog reprezentacije.

Poznato je da je prije ove utakmice predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, igračima obećao premiju od milion eura u slučaju pobjede u Lisabonu i sada će morati da ispuni obećanje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Upravo se Vučić među prvima oglasio nakon meča protiv Portugala i reprezentativcima Srbije je čestitao na velikoj pobjedi.

"Otišli ste i pobijedili ste! Ponosni smo na vas! Hvala na svemu! Živjela Srbija!", poručio je Vučić putem svog Instagram profila.

Top Komentari

Mingiling
Boli nas Kita breeee
7 5
izvoristine
Vama Srbadija bitna isto kao da se BiH plasirala. Mislio sam da ste vi sto pisete za sport sport iz veceg BiH entiteta a ono izgleda vi iz manjeg BiH entiteta.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi