Mitrović napravio haos na Old Traffordu: Prijetio sudiji, pa se nije mogao više suzdržati i napao ga

Gosti s dva igrača manje

Mitrović napravio haos na Old Traffordu: Prijetio sudiji, pa se nije mogao više suzdržati i napao ga

E. Škorić

Dosta uzbuđenja na Old Traffordu, tri gola i dva crvena kartona u duelu Manchester Uniteda i Fulhama.

Crveni vragovi na Old Traffordu igraju četvrtfinale FA kupa i pobjednik će u polufinale na Brighton. U drugom polufinalu sastaju se Manchester City i Sheffield United.

Iako su favoriti, domaći su gubili od Fulhama sa 1:0, pošto je Aleksandar Mitrović uspio da matira Davida de Geu u 50. minuti.

U 66. minuti korner za Fulham, Mitrović je glavom pucao, a španski golman fantastičnom paradom odbranio i spasio United. Pogledajte odbranu Španca OVDJE.

Najbolju šansu za domaće imao je Jadon Sancho, a onda je nastupila drama.

Willian je skrivio penal i dobio direktan crveni karton, da bi potom Mitrović izgubio živce i odgurnuo sudiju, koji mu je dao direktan crveni karton.

Tako je iznenada United došao do izjednačenja (s penala zabio Bruno Fernandes), a ima i dva igrača više.

Bilo je jasno da će Fulham teško išta da napravi sa dva igrača manje, a već u 77. minuti Sabitzer postiže gol za 2:1 i vjerovatno pobjedu Uniteda te plasman u polufinale Kupa.

Top Komentari

Mel_Glupson
Sto brunu ne kaznise kad gurnu sudiju kad je sviro 7UP na anfildu ??? Izgleda ferguson jos dijeli rolekse sudijama ko nekad
5 1
Robijasi_It
jednom riječju Čoban
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi