Ubojiti Srbin činit će tandem u napadu Al-Hilala zajedno s Neymarom!

Mitrović blizu transfera

Ubojiti Srbin činit će tandem u napadu Al-Hilala zajedno s Neymarom!

Eldar Ganibegović

Kako bi mogao platiti račune narednog mjeseca, a usput i ostvarivši dječački san da zaigra u Saudijskoj Arabiji, i Neymar je krenuo trbuhom za kruhom i karijeru nastavlja u Al-Hilalu, gdje će mu partner u napadu, po svemu sudeći, biti sjajni napadač iz Srbije.

Nakon Ronalda i Benzeme, treća superzvijezda koja će igrati u Saudijskoj Arabiji je Neymar koji iz PSG-a prelazi u tamošnji Al-Hilal.

Brazilac se povezivao s povratkom u Barcelonu i s prelaskom u Premier ligu (Chelsea ili Manchester United), no na kraju je i on odabrao put Azije.

Nešto kao Kina prije nekoliko godina, sada je Saudijska Arabija. Mnogi igrači odlaze za mnogo veće plate nego li imaju u Evropi, pa tako je i s Neymarom.

Otišli su tamo i neki bh. igrači poput Ibrahima Šehića i Gojka Cimirota, a put Saudijske Arabije trebao bi i najbolji strijelac u historiji reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović.

Oglasi

Kako je danas objavio transfer guru Fabrizio Romano, Al-Hilal čini sve napore da dovede Mitrovića za kojeg Fulham traži pozamašnu odštetu.

Nije to ni čudo s obzirom na to da je godinama unazad Mitrović jedan od najvažnijih igrača Fulhama i najbolji strijelac ovog kluba minulih sezona. 

Inače, u prvoj utakmici nove sezone Premier lige Fulham je slavio protiv Evertona, a Aleksandar Mitrović doživio je povredu zbog koje se i dalje u nekoj mjeri strahuje da će mu propasti transfer.

Mitrović je na teren ušao u 58. minuti i povrijedio se nakon samo pet minuta provedenih na terenu, stisnuo zube i odigrao do kraja, no slike nakon utakmice nisu bile ohrabrujuće.

Stadion je napustio sa štakama i s ortopedskom čizmom i vidjet ćemo na kraju šta će biti od svega. 

Top Komentari

Arnel925
Ja reko Srbi Neymara prisvojili haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi