9

Komentari (9)

izvoristine
Glupi Saudijxi daju milione ovim iztetovitanim izdrogiranim nakazama. Dobar primjer dovode svojoj omlasin. Onaj Mo sin od Salmana je izgleda debelo sa sejtanima zaigrao u kolo
user1681500506
Koja glupost nidje veze sa ovim sto vi napisaste
E.Car
Dobro jesam Bosanac ali ne kontam ovo ništa???? Ne radi mi zvučnik na mob ali vidim da na silu mitrovic pokušava biti haver sa Neymarom i sta je tu smiješno osim žalosno!!!
Uranija
Vidiš da se nesretnici trude u naslovu kopirati prekodrinske mitomanske tabloide kao npr. kurir, pink ili informer
Frane
Seljačinara teže klase.
BosanskaSvedska
Otidzi i u Haag Neymaru, ima ih masalna i tamo!
Cvare_Sala
Probaj i ti u skolu da odes.
BosanskaSvedska
Kosovo Republik !
ljoze_ono_na
Sve te godine i svakodnevna druzenja s Neymarom te svakako cine kompetentnim da doneses ovaj zakljucak iz naslova. Ja sam inace dijete u drugu sobu morao odvesti da ne gleda ovu sramotu sta mu Mitrovic radi. Necuveno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti