Neymar je sinoć shvatio ko su Balkanci: Niko mu dosad nije uradio ništa slično kao Mitrović!

Nakon visoke pobjede Al Hilala

Neymar je sinoć shvatio ko su Balkanci: Niko mu dosad nije uradio ništa slično kao Mitrović!

Admin Čaušević

Neymar je konačno debitovao za Al Hilal i to mjesec dana nakon potpisa. Saudijcima se predstavio u odličnom svjetlu te zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem najavio velike stvari u ostatku sezone. 

Al Hilal je sa visokih 6:1 pobijedio Al Riyadh. Iako se nije upisao u strijelce Neymar je ostavio odličan utisak, pogotovo u tandemu sa Mitrovićem.

Srbin je zabio prvi gol na utakmici iz penala, dok je zajedno sa brazilskim superstarom zaista dominirao na terenu te se od njih očekuje spektakl u nastavku sezone.

Ipak, najkomičnija scena viđena je u svlačionici poslije utakmice kada je raspoloženi Mitrović zadirkivao Neymara, moglo bi se reći na način svojstven Balkancima.

Jedan od fudbalera Al Hilala je snimao slavlje iz svlačionice, Srbin je bio raspoložen i smijao se, dok je pored njega sjedio Neymar koji je bio poprilično ozbiljan.

Oglasi

U jednom trenutku Mitrović je počeo imitirati Neymarovo slavlje pokretima pristiju, a zatim je zgrabio i Brazilca koji se nekako uspio nasmijati.

Snimak je za kratko vrijeme postao viralan među fudblaskim fanovima, a mnogi su ga protumačili kao Mitrovićevevo zbijanje šala na Neymarov račun.

Brazilska zvijezda je poznata po tome da i nema previše volje da uči strane jezike pa je tako u Parizu za šest godina naučio vrlo malo francuskog jezika.

Ako se po jutru poznaje dan najbolji strijelac u historiji Brazila sa 78 golova će imati problema i sa arapskim jezikom, ali će pri tome sigurno uzeti ogroman novac.

Inače, Neymar je portiv Al Riyadha mogao i sam zabiti gol i to iz penala, ali je udarac sa bijele tačke prepustio saigraču zbog čega su se i čuli zvižduci sa tribina.

Al Hilal se možda i najbolje pojačao od svih saudijskih klubova ovog ljeta pošto su osim Neymara i Mitrovića još stigli Sergej Milinković-Savić, Malcolm, Bono, Kalidou Koulibaly i Ruben Neves.

Top Komentari

Frane
Seljačinara teže klase.
2 0
ljoze_ono_na
Sve te godine i svakodnevna druzenja s Neymarom te svakako cine kompetentnim da doneses ovaj zakljucak iz naslova. Ja sam inace dijete u drugu sobu morao odvesti da ne gleda ovu sramotu sta mu Mitrovic radi. Necuveno!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi