Aleksandar Mitrović pauzira nekoliko sedmica

Uzbuna u Newcastleu...

Aleksandar Mitrović pauzira nekoliko sedmica

Srbijanski reprezentativac Aleksandar Mitrović primoran je pauzirati nekoliko sedmica.

Newcastle je pauzu u Premiershipu iskoristio za odlazak na mini-pripreme u Španiju i prijateljsku utakmicu sa norveškim Lillestromom, a svoje mjesto u avionu ovaj put nije našao napadač Aleksandar Mitrović. 

"Mitrović je povrijedio koljeno, a u Španiju sam poveo samo one igrače koji mogu da treniraju i igraju u subotu. Riječ je o povredi ligamenata i možda će morati pauzirati nekoliko sedmica. Ipak, nadam se da neće biti toliko dugo", izjavio je trener Steve McClaren. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svrake su u zoni ispadanja. Trenutno zauzimaju tek 18. poziciju i priliku da poboljšaju bodovni saldo imat će 2. marta kada gostuju kod Stoke Cityja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi