Ronaldinho se nudio engleskom premijerligašu

Newcastle ne želi brazilskog igrača

Ronaldinho se nudio engleskom premijerligašu

Endin Čaušević

Nekada najbolji fudbaler svijeta Ronaldinho i dalje traži klub u kojem će nastaviti svoju karijeru.

Ronaldinho je u septembru prošle godine sporazumno raskinuo ugovor sa Fluminenseom jer je želio da napravi pauzu od fudbala. Brazilac još uvijek nema namjeru da ide u penziju, te čeka pravu ponudu.

Prema pisanju engleskog The Sun agent brazilskog fudbalera ponudio je Ronaldinha Newcastleu, ali su čelnici engleskog kluba odbili da u tim dovedu legendarnog Brazilca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldinhu je želja da svoju karijeru završi u Engleskoj, ali čini se da to neće još uvijek biti moguće. Brazilac je tražio platu od šest miliona eura godišnje što je bilo previše za čelnike Newcastlea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi