Trenutak ludila uhvatio Mitrovića, počastio je Saudijce našim psovkama: "Je*em ti mamu u usta!"

Ljut zbog izmjene

Trenutak ludila uhvatio Mitrovića, počastio je Saudijce našim psovkama: "Je*em ti mamu u usta!"

Admin Čaušević

Aleksandar Mitrović je bio videno iznerviran zbog izmjene na utakmici Al Hilal - Al Shababa te je sočnim psovkama počastio Saudijce i svog trenera Jorgea Jesusa. 

Mitrović je u Saudijsku Arabiju stigao ovog ljeta baš kao i veliki broj evropskih fudbalskih zvijezda, a sad je napravio prvi incident po dolasku.

Srbijanskog reprezentativca Jesus je odlučio mijenjati u 84. minuti što je izazvalo ogroman revolt kod bivšeg golgetera Fulhama i Newcastle United.

"Je*em ti mamu u usta", samo jedan od psovki koja se mogla pročitati sa usana vidno isfrustriranog Mitrovića.

Nakon rafala psovki srbijanski napadač se odlučio prekrstiti, a na kraju se ipak pozdravio sa Jesusom i to na ljutit način.

Oglasi

Inače, Mitrović je bio strijelac jednog gola u pobjedi nad Al Shababom sa 2:0, ali ni to ga nije zadovoljilo jer bi radije da je odigrao cijeli meč.

Ovom 28-godišnjaku za sada ide odlično u Saudijskoj Arabiji pošto je na šest ligaških mečeva zabio isto toliko golova te nosi ogromne zasluge zašto je Al Hilal vodeći klub prvenstva.

Kada je stigao plaćen je više od 50 miliona eura i jedna je od najskupljih saudijskih investicija u posljednjem prijelaznom roku, ali novac je već počeo da isplaćuje.

Srbin je poznat kao osoba snažnog karaktera te burnog temperamenta, a svojevremeno je sam ispričao da bi bio mafijaš da nije postao fudbaler.

"Otac mi je rekao da bih bio kriminalac ili kick-bokser, da nisam fudbaler. Možda bih radio nešto u čemu bih mogao da iskoristim svoj adrenalin. Možda nešto kao boks."

"Oduvijek sam imao nenormalno energije. Bio sam problem svojim roditeljima, a sada sve to vidim u svom djetetu. Lijepo mi je govorila majka", ispričao je Mitrović prije nekoliko godina kada je igrao u Engleskoj.

Top Komentari

Hanibal
Ne pisite o idiotima. To nisu nase (bosnjacke) psovke.
3 1
AlphaStrong
Šta očekivati drugo od četalja?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi