'Plaćenici' izveli bruku za pamćenje - Arapi će Neymaru i Mitroviću očitati lekciju nakon katastrofe

Toliko novca, a nevidljivi

'Plaćenici' izveli bruku za pamćenje - Arapi će Neymaru i Mitroviću očitati lekciju nakon katastrofe

Midhat Šljivak

Al Hilal je u 7. kolu prvenstva Saudijske Arabije napravio veliki kiks i osvojio je samo jedan bod na gostovanju kod Damaca. Bilo je 1:1 uz katastrofalne partije velikih zvijezda.

Al Hilal nije uspio savladati potpunog autsajdera Damac. Usprkos činjenici da su im na terenu bile velike zvijezde na kraju je saudijski velikan osvojio samo jedan bod.

Katastrofalan nastup imao je Brazilac Neymar. Njemu kao da se nije igralo danas i na terenu je bio zaista loš.

Uspio je brazilski fudbaler izgubiti loptu čak 11 puta, zbog olakog shvatanja protivnika je promašio jednu veliku šansu i bio je drugi najslabije ocijenjeni igrač na utakmici (6.0).

Oglasi

Neće se bogatim Saudijcima dopasti ovakav nastup skupocjene zvijezde. Oni mu daju ogromne cifre da donosi radost na terenu, a on je već uspio poprilično pokvariti sliku o sebi.

Pitanje je samo koliko će vlasnici imati strpljenja s njim. Poznato je kako Arapi baš i ne vole previše čekati i da žele sve i odmah.

Lošiju ocjenu (5.9) dobio je samo srpski napadač Aleksandar Mitrović. On je također bio katastrofalan i odigrao je užasan meč.

Najbolji strijelac tima ove sezone nije imao šut u okvir gola i promašio je dvije nestvarne šanse za postizanje golova, te je ostao na pet postignutih golova.

Al Hilal je očekivao tri boda, dobio je samo jedan, a zvižduci navijača su nakon utakmice sasvim opravdani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti