Aleksandar Mitrović će dobro zapamtiti britku Edinu: Srbin je dobio lekciju pred svima!

Tokom meča Al Hilala - Inter Miami

Aleksandar Mitrović će dobro zapamtiti britku Edinu: Srbin je dobio lekciju pred svima!

Admin Čaušević

Aleksandra Mitrovića zaista vole navijači Al Hilala. Ludi su za Srbinom što je na savršen način pokazala prijateljska utakmica protiv Inter Miamija. Međutim, jedan drugi detalj je privukao pažnju.

U spektakularnom prijateljskom duelu Al Hilala je pobijedio Inter Miami sa 4:3, a Mitrović je zabio efekatan gol za Saudijce na asistenciju Sergeja Milinković Savića.

Organizatori utakmice su odlučili da meč sudi jedan od najboljih ženskih sudija svijeta. Riječ je o 44-godišnjoj Edini Alves Batisti.

Brazilka se pokazala kao pravi autoritet te je u jednom navratu očitala lekciju Mitroviću pred svima pa će je Srbin dobro zapamtiti.

Iako je velika zvijezda Edina mu nije odlučila progledati kroz prste te mu je odlučila objasniti neke stvari zajedno sa svojim pomoćnicama.

Oglasi

Ništa bolje nije prošao ni Leo Messi koji je u nekoliko navrata protestvovao kod Brazilke, ali je ona ostala pri svom i pokazala je veliku ravnodušnost prema najboljem igraču u historiji.

Inače, kakva zvijezda je Mitrović u Saudijskoj Arabiji najbolje se vidjelo nakon završene utakmice kada mu je cijeli stadion skandirao.

"Mitro's on fire" se Srbinu pjevalo tokom njegovih dana u Engleskoj gdje je briljirao za Fulham, a ista se tradicija nastavila i u Saudijskoj Arabiji.

Mitrović je fantastičan ove sezone u dresu Al Hilala. Najbolji je igrač svog tima, zabio je 25 golova u svim takmičenjima i može se reći da uživa u fudbalu.

Povezivao se sjajni golgeter tokom januara sa povratakom u Englesku, ali su Saudijci ostali odlučni u namjeri da ga zadrže i nemaju ga namjeru olako pustiti.

Iako se određen broj evropskih zvijezda žali na fudbalske uslove i želi nazad na Stari kontinent to definitivno nije slučaj sa Mitrovićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi