Aleksandar Mitrović želi da se vrati u Partizan

Aleksandar Mitrović želi da se vrati u Partizan

E. Škorić

Srbijanski napadač Aleksandar Mitrović želi jednog dana da se vrati u Partizan.

Mitrović je ponikao u Partizanu s kojim je u sezoni 2013/14 osvojio titulu, a istog ljeta je otišao u Anderlecht. Trenutno je član engleskog Fulhama, no želja mu je da se jednog dana vrati kući.

"Taj period obilježio je sjajno druženje. Bili smo baš dobar tim. Kad se stvori hemija unutar svlačionice onda sve ide kao podmazano: dao sam gol u prvom derbiju, radovao se Jojićevom u drugom, tim pogotkom osvojili smo titulu, prethodno igrali grupnu fazu Lige Evrope protiv kvalitetnih rivala... Žao mi je samo što je kratko trajalo, što nisam još koju godinu odigrao za Partizan. Volio bih još jednom da pokušam i ostvarim ciljeve koje sam odavno sam sebi zacrtao. Prije svega se to odnosi na igranje s Partizanom u Ligi prvaka, ali i postizanje još golova. Osjećam da to mogu. Imam još neke želje, može se reći nedovršena posla u Humskoj, nešto što nisam uradio u prvom mandatu. Kažu ljudi da ne bi trebalo planirati, ali svakako bih volio da još jednom obučem taj dres", rekao je 25-godišnji Mitrović u intervjuu za Mozzartsport.

On je istakao da nije realno da se sada dogodi njegov povratak u Partizan, ali nada se da će se steći uslovi da opet zaigra pred Grobarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi