Aleksandar Radulović novo pojačanje Metalleghea

SportSport.ba saznaje

Aleksandar Radulović novo pojačanje Metalleghea

Samir Mlaćo

Dok se nogometaši Metalleghea BSI na svom Mračaju vrijedno spremaju za debitantsku sezonu u premijerligaškom društvu naše zemlje, u njihove redove stiglo je još jedno pojačanje.

Kako saznaje SportSport.ba, novi član Metalleghea  je iskusni vezista Aleksandar Radulović (29) koji na Mračaj stiže iz mostarskog Zrinjskog, s kojim je protekle sezone osvojio šampionsku titulu naše zemlje.

Radulović je rođen u Banja Luci, a osim Zrinjskog nastupao je i za  Laktaše, Baumgarten (Austrija), Radnik iz Bijeljine, FK Crvena Zemlja, te Borac.

U Premijer ligi naše zemlje do sada je upisao ukupno 92 zvanična nastupa  uz četiri pogotka i tri asistencije, te će sigurno biti veliko pojačanje za Metalleghe BSI.

Potvrda informacije od dolasku Radulovića dao nam je i tim menadžer popularnih Kraljeva Nermin Bašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe BSI će u subotu u generalci gostovati Željezničaru na Grbavicu, a  sezonu će otvoriti naredne subote gostovanjem kod zeničkog Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi