12

Komentari (12)

erminnnn
Idi iz svetinje slab si ti trener za Premier ligu
mitoza
Posijati kukuruz na Kosevu i Grbavici više ce biti koristi.
rabodimis
Mozda opet bojkotuju ?? Ne daju im da se sminkaju sad ? Ja predlazem kompletnom timu FK Sarajeva da zamijene mjesta i ekipe sa SFK Sarajevo... One su borbenije, znaju sta rade a ovi fol igraci su odavno ko zadnje pi*ke na terenu.. Skup luzera koji hitno treba razje*at, u zenskoj ligi bi bar vratili neizvjesnost svojim prisustvom, mozda bi neko drugi osvojio titulu, nebi im bila prva prokockana titula.. Stid me da pogledam utakmicu kako su rastimani i neuigrani, ko da su se juce sreli prvi put.. Fuj, fuj, fuj.. haman 30 bodova kasnimo a ovaj ima obraza da trazi neko opravdanje .. Ubice ga Velez u kupu i popusice Evropu.. sve godine tog nakog ulaganja za ku*ac odose..
Mad_max
Daj ne seri kralju, onaj na M vas povaljao ko klade, **** ga ti, nije potrebno srati, niste imali sreće i ok. Doduše čisto igranje rukom, nije uticalo na tok napadaa ali svejedno trebalo je svirati.
Mingiling
Mingiling
Puna podrska Vasovskom. Čojk dobro radi oladite krezavi
mido1921
Šta ćete u evropi, da se brukate kao što će se Borac brukati.
Chico
ODLAZI UBLEHO !!!
Hasni
Husrefe Musemicu hvala ti. Tuzla City idemoo A Sarajevu treba sada Husref!
pitariistok
Neka hvala....Sarajevu treba moderan trener i psiholog ujedno. Husref je dobar ali nije to to vise...
Uranija
Smješan si i ti i igrači
Ekspert
Šta bi ono Mehidićevo treneru? Ako ono nije šansa, ništa nije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti