Čeka se zvanična potvrda

FK Sarajevo odabrao novog trenera?

13

Komentari (13)

Husrefbeg22
Da Bog da na hajr! Ali koliko vidim idemo s konja na magarca.
Uranija
Ne, trebali smo Mirzu koji ne može drugoligaša u Hrvatskoj voditi, tada bi ti tako zatucan bio zadovoljan
Mackintosh
Nemojte sutra da mu bajram cestitate hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Red bi bio da SportSport ugasi komentare na člancima, jel izgleda da smo mi tolko rasut narod da samo glupe zaključke donosimo i iznosimo gluposti u eter
rodjak
Krste ce sada igrati do penzije ;)
Uranija
Bez ozbiljnog napadača, sa neozbiljnom zadnjom linijom i limitiranim veznim redom ni Ancheloti ne bi imao puno prostora za napredak
crnoicrveno
Dobro je mogli ste Peteva uzeti ?
Sarajevski_Marlboro
Vasoski je odličan trener, sretno mu bilo!
nikica
Ne lupaj ba! Greška uprave a birali jeftino. Gasi svetlo.
BordoBijeli
@nikica Zasto je greska?Koga su trebali?Ovaj je bio prvak sa Vardarom,trenutno je u igri za titulu sa Akademijom Pandev i ima ugovor sa njima,sigurno ne bi dosao za sicu ovdje.Odlican izbor i puno srece!
GuiliDamou
Nikica se maksuz registrovo da iskomentarise izbor novog trenera FKS, aferim za odvojeno vrijeme, ali nisi dobro poceo, imas puno dislajkova :)
kobe24
@Hoolssssssss Kamatar nas yeba ko niko nikad, valjda se iskoprcamo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.