"Dal Varešanović će igrati za reprezentaciju BiH, možemo doći do trofeja"
FOTO: T. Hebib

Press konferencija nakon meča Sarajevo - Posušje

"Dal Varešanović će igrati za reprezentaciju BiH, možemo doći do trofeja"

H. Zilić

Sarajevo je u 23. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine deklasiralo Posušje sa 6:0.

Bordo momci su odigrali sjajan meč, a po završetku utakmice na press konferenciji komentar je dao trener Sarajeva Aleksandar Vasoski.

"Bila je fenomenalna utakmica sa naše strane. Analizirali smo Posušje i to nije navina ekipa. Ušli smo sa dobrim pristupom kao protiv Borca. Sve što nije ušlo protiv Borca danas je ušlo. Puno smo lopti uzeli i završavali situacije. Pobjeda je dobila na težini jer smo dali pet golova s igračem manje. Na pauzu idemo zadovoljni", rekao je Vasoski, zatim dodao:

"Možemo doći do trofeja, napravit ćemo sve da osvojimo Kup. Mene raduje što ekipa igra raznovrsno. Moramo ovako da nastavimo, ništa nije gotovo. Posušje nije slaba ekipa, ali tako se poklopilo."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Dalu Varešanoviću koji je odigrao sjajan meč danas?

"Dal varešanović će igrati za reprezentaciju BiH u budućnosti. Nije džaba bio u Liverpoolu, imamo tu i Ramića i njih gledmao na duge staze. Neki igrači podižu formu to svakako raduje."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IceTrae
Moze samo ako mu stari postane selektor.
6 2
Husrefbeg22
Svaku utakmicu nas sudije unakaze s crvenim i zutim kartonima. Prema Sarajevu je jedan drugi tretman u odnose na druge klubove. A s druge strane trebalo bi zauvijek izbaciti onoga glupana Dupovca st ne moze sastaviti ni pola sahata da odigra bez crvenog. Sto je dosta dosta je. Umjesto da faulira bilo bi mu bolje da trici i nabija kondiciju pa da moze stici kojeg igraca.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije