14

Komentari (14)

rabodimis
Bolan clanak.. kod nas se NIKO nije ni pocesao za neki rezultat u nekom sportu.. Svi nasi politicari jos uvijek pljackaju i unistavaju.. i slikaju se, obecavaju ako neko slucajno napravi neki rezultat, al stvarna podrska MINUS 10 BODOVA bodova, pozitivna nula nam je nacionalni san pored ovolikog broja lopova i nesposobnjakovica.. Za duplu krunu u najjacem rangu BH-a fudbala kompletan klub dobije 10-15 hiljada KM od drzave kao nagradu.. I neki se ljute sto gubimo od Irana, samo vi glasajte za "svoje" i gledajte kako vam djeca bjeze glavom bez obzira iz drzave.. bolje im je bit rob u Njemackoj nego ovde "slobodan"..
rabodimis
Najjaci potez saveza u ovoj godini je izjava Dzemidzica da "njegova" reprezentacija vise nece igrat u Zenici.. Tad su nam pokazali da imamo neumorne i hrabre ratnike za svoju gu*icu, ako nasi igraci nisu "ostavili srce na terenu" oni su "ostavili srce u administraciji".. Vise se i ne ljutimo na njih, ZNAMO da ne trebamo ocekivat nista od njih.. Toliko samoprozvanih "pocasnih predsjednika" i "rodja" ne bi mogao isplatit ni Engleski savez.. Pao bi na koljena, ko dijete, pred ovom naizgled posvadjanom bandom.. Ni ne znamo vise kakav je osjecaj imat odgovornu osobu u necem "nasem".. Tuzno.. al docice i taj dan.. kao sto je dosao fasizam 90-tih, iznenada.. i ovim ima da se majke naje*emo kad se najmanje budu nadali..
Sve im se to obilo o glavu zbog one muzike "Mars na Drini" na stadionu Rajko Mitic izmedju dva poluvrijemena, jednako misle da negdje ratuju.
vuckobih
Vucko novi selektor Orlova.
El_Matador
Kakve veze ima država sa sportom? Šta bi sa nemiješanjem politike u sport?
gallardo.la
Kako nema drug? Mi smo cist primjer, politicare ne zanima sport i zato smo na dnu. Za sve sto radis moras imati podrsku drzave, koliko mladih perspektivnih sportasa nema novaca da ode na jaka takmicenja, a dobiju poziv.
El_Matador
Druže jedno je nadležno ministarstvo ili nešto slično, ali ovaj čovjek je predsjednik države. U kojoj to državi ima da šef države odlučuje o sportu? Nisam upoznat da Steinmeier ima veze sa njemačkim fudbalskim savezom ili Macron sa francuskim, kraljica Margareth sa danskim i sl. Naopak je to mentalitet da se politički lider zemlje miješa u sve, i gdje treba i gdje ne treba. A i ne mogu se složit da za sve što radiš treba podrška države. Za sport ti i tamo, ali za ostalo ne. Kod nas podršku države traže i glumci i pjevači i kojekakvi umjetnici. U razvijenom svijetu to su sve privatne inicijative i uspješne su i bez pomoći države.
adis_D11
Skoricu idiote hoces li prestati vise izbacivati clanke o Srbima, boli nas qrac kako su zavrsili. Zavrsili isto kao i mi Ali ti uporno pises o njima I o penalu koji je bio cist ko suza ako znas pravila. Pa bolan nebio nisi pisao o nasoj reprezentaciji toliko. Ja neznam da li si ti drogiran ili pijan al’ normalan nisi.
user1599438591
@adis-_D11 smiri se keru,pise jer je vazna utakmica bila. Novine su to budalo,svako i svakom pise nemoj da si debil
dadopd
Meni je drago sto su ovi papci ispali zbog ovih iz R.S. sta ce sad Dodo.
Medo-Brundo
Tip napusen 100%
Dtox
Vise pisete o susjedima nego domcem sastavu. Sta mislite na taj nacin na neki nacin primorati ljude da zaborave domace probleme kao eto ni kod susjeda nije bas sve dobro. Uzmite tlf. nazovite savez i pitajte kako dalje, sta misle o ovom, gdje su pare, kakav je plan bio isptobati 70 igraca, sto se nisu batalila liga nacija i dala ladim sansa nesto se pokusalo uigrati, kao sto je Misimovic trazio. Svi znamo koliko Dzeko moze, Visca Koladinac itd. ****m vad i vase novinarske diplome. PLACENICI
BaboBih
Care to bi znacilo da se treba onda nesta i raditi. I ja sam prije spominjao gdje su analize bilo kakve.. recimo protivnika itd.. nikad gorih rezultata. 15-16 utakmica samo 3 puta slavili.. 2 puta protiv luxemburga ja mislim? I sad bi ocekivo svak normalan da ce savez biti pod malim pritiskom? Da bi se kakav novinar sjetio pitati bas to sto spominjes, sta je plan izaci iz krize? Sta se desava? Ali ko ce to, ovako kafica se popije i za cas copy paste.. ili napisi o nekoj drolji za par minuta i googlaj koju sliku ubaci. Ako nema ni toga onda se uvjek moze neka glupost izmisliti, recimo koliko ce rijeci na bosanskom reci krunic i zlatan, pa se pise jedno 7 dana o tome.. jel reko cao? Zdravo? Jako jako bitne vijesti nam prenose
SeoRusilac
****ousta ubleha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.