Vučić prognozirao put Srbije na Mundijalu, spomenuo i Hrvatsku: "Samo se vi smijte"

Orlovi žele letjeti visoko

Vučić prognozirao put Srbije na Mundijalu, spomenuo i Hrvatsku: "Samo se vi smijte"

Edmir Škorić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić samtra da bi reprezentacija njegove zemlje mogla doći do polufinala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Vučić je prognozirao put Srbije na Mundijalu. Orlovi će u grupi igrati sa Brazilom, Švicarskom i Kamerunom, a u kvalifikacijama, kada su pobijedili i Portugal u Lisabonu, pokazali su da mogu napraviti velike stvari.

"Ne znam hoću li ići u Katar. Kao mladić išao sam svuda. Smijali su mi se svi kada sam ušao u avion i rekao momcima da odu pobijediti Ronalda i ostale u Portugalu. Mislim da imamo, za razliku od drugih koji misle da imamo užasan žrijeb, odličan žrijeb. Mislim da idemo u polufinale", rekao je Vučić pa precizirao:

"Što se tiče sljedećeg protivnika, koliko sam shvatio, poslije se križamo s najlakšom grupom i onima koje smo već pobjeđivali. To su Portugal i Urugvaj. To znači eto nas u osam. Pobijedit ćemo ih, a onda su sljedeći Španci ili Hrvati i eto nas u četiri. Samo se vi smijte".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ambiciozan je prvi čovjek Srbije, no s obzirom na igrački kadar i kvalitet kojim raspolaže selektor Dragan Stojković Piksi, ništa nije nemoguće tokom novembra i decembra, kada su na programu mečevi Mundijala.

Inače, Vučić je nedavno pobijedio na izborima za predsjednika Srbije, dobio je skoro 60 posto glasova i veliko povjerenje građana Srbije.

Top Komentari

StarMoVe
Kao mladić si išao da pucaš na Bošnjake i Sarajevo dotle si dobacio mentalno a ni sada nisi daleko odatle, kome ti pričaš priče jado jedan velikosrpski bolesni. Mogo si isto prognozirat Munchester C. Protiv Goška pa na Gošk isto ti ga dodje.
5 0
Catanzaro
Pobjede Švicarsku i Kamerun,pa Portugal,pa Španiju,pa Argentinu i eto ih u finalu sa Francuskom ili Belgijom. U pravu je Vučić :D
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi