FK Radnik dobija novo pojačanje

Aktivna i rubrika odlasci

FK Radnik dobija novo pojačanje

Vodstvo bh. premijerligaša Radnika aktivno radi na jačanju igračkog kadra za drugi dio sezone.

Bijeljinci su jučer ozvaničili saradnju sa Dejanom Maksimovićem, ujedno i povratnikom u Radnik, a sada je dogovor postignut i sa Srđanom Bečelićem koji će zaoštriti konkurenciju na desnom beku.

Dvadesetšestogodišnji Bečelić je prilično poznat ovdašnjoj javnosti, obzirom da je igrao za Borac iz Banjaluke u vremenu kada se ovaj klub takmičio u Premijer ligi BiH, a kroz karijeru je još oblačio dresove Čelareva, Sutjeske, Vojvodine i Bačke Topole iz koje ujedno dolazi u Semberiju.

Očekuje se da će Bečelić do kraja sedmice staviti paraf na ugovor s Radnikom i staviti se na raspolaganje treneru Mladenu Žižoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su u pitanju odlasci, Radnik su, podsjećamo, ove zime uz Martinovića napustili Arnautović, Glišić i Franić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi