Srđan Bečelić potpisao za FK Radnik Bijeljina

Pojačanje za Bijeljince

Srđan Bečelić potpisao za FK Radnik Bijeljina

E. Škorić

U redove Radnika iz Bijeljine stigao je novi igrač, a radi se o Srđanu Bečeliću.

FK Radnik je danas saopštio kako je u svoje redove doveo dvadesetsedmogodišnjeg Bečelića, koji igra na poziciji desnog beka.

"Stvarno mi je drago što sam ja taj koji će se skrasiti u Radniku koji je bio stabilan premijerligaš zadnjih par godina. Imao sam priliku da igram u Premijer ligi BiH, kad sam nastupao za Borac, pa sam uvjeren da ću i Radniku dati igre koje sam dao u dresu Banjalučana. Svjestan sam onoga što se očekuje od mene i moći ću to opravdati kad bude potrebno. Hvala ljudima u klubu koji su me dočekali kući, počevši od sportskog sektora, preko trenera Mladena Žižovića i nogometaša", rekao je Bečelić.

Bečelić je igrao za nekoliko klubova u Srbiji, a bio je i član Vojvodine iz Novog Sada.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su u pitanju odlasci, Radnik su, podsjećamo, ove zime uz Martinovića napustili Arnautović, Glišić i Franić.

Promo

Top Komentari

Kolonelo
Kakav crni Arnautovic on je davno napustio Radnik.Ova greska vam se desava vec par puta u par dana kada njegovo prezime spominjete.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi