Navijači Birminghama pretjeruju u komentarima na dolazak Halilovića
Foto: Instagram / Birmingham City

Očekivanja su velika, možda se i razočaraju

Navijači Birminghama pretjeruju u komentarima na dolazak Halilovića

Samir Mlaćo
Alen Halilović je pronašao deveti klub u karijeri.

Karijeru će hrvatski reprezentativac Halilović nastaviti u engleskom Birmingham Cityju gdje je jučer i zvanično predstavljen.

O njegovoj karijeri mnogo se pisalo u proteklim godinama, te definitivno nije opravdao očekivanja do sada.

Navijači Birminghama sada mnogo pišu o njemu, prati se svaki korak, a jedan navijač je na osnovu broja pratilaca na Instagramu kazao da je Halilović veći od samog kluba. Zaista nevjerovatno...

Birmingham ima oko 130.000 pratitelja, a Halilović milion na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da ipak malo pretjeruju navijači engleskog tima...

Top Komentari

Penderinos
Da išta valja ne bi im dolazio kao slobodan igrač, al ha valjda ima i realnih navijača koji razumiju da je došao radi povreda koje su ih zadesile
1 2
Pa kakve veze ima prikazana tabela engleske premijer lige sa Birmingham City FC, Birmingham igra u jedan stepen nizoj ligi a to je Sky Bet Championship, e sad vidim dokle je nisko pao Halilovic, igrat ce za tim koji je na 17 mjestu na tabeli Sky Bet Championship. vijerovatno im dolazi kao pomoc, jer se bore za opstanak.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti