Alen Kurtalić:  U Zvijezdi sam odlično primljen
Mladi veznjak želi pomoći timu iz Gradačca kako bi što bolje odigrali drugi dio sezone

Mladi fudbaler Slobode na posudbi u timu iz Gradačca

Alen Kurtalić: U Zvijezdi sam odlično primljen

E. Dindić

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH. Jedan od novi fudbalera u timu iz Gradačca je svakako i Alen Kurtalić, mladi veznjak koji je došao na posudbu iz Slobode.

Na Tušnju nije dobio previše prilike pa se odlučio na dolazak u Zvijezdu, gdje će sigurno imati dosta prilike da iskaže svoj talenat.

U Zvijezdi je primljen sjajno, te nada se da će svojim igrama pomoći timu iz Gradačca da ostvari što bolji plasman u drugom dijelu sezone.

"U Zvijezdu sam došao na pozajmnicu iz Slobode. Prvi utisci su zaista odlični, prezadovoljan sam kako sam primljen u klubu i odnosom uprave i trenera prema igračima i meni. Zadovoljan sam i ukazanim povjerenjem trenera i minutažom koju mi daje. Odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica i nadam se da sam opravdao ukazano povjerenje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Od trenera Mileta Lazarevića za ovo malo vremena sam zaista mnogo naučio. Radimo dobro na treninzima, te ne sumnjam da ćemo u drugom dijelu sezone pružiti odlične partije. Atmosfera među fudbalerima je odlična, svi smo kao jedna velika porodica. Cilj ekipe je što bolji plasman do kraja sezone", završio je Kurtalić.

Podsjetimo, u prvom kolu drugog dijela sezone Zvijezda na svom terenu dočekaće ekipu Orašja.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi