Alešević: U Gračanici se moramo izboriti za tri boda

Mladi prvotimac Olimpika u sjajnoj formi

Alešević: U Gračanici se moramo izboriti za tri boda

Samir Mlaćo, foto: A. Berbić

Vehudin Alešević u posljednjim utakmicama igra na visokom nivou.

Mladi krilni napadač Vukova sa Otoke je u posljednja dva duela postigao dva pogotka te tako potvrdio svoju sjajnu formu.

"Igram dobro, ustalio sam se u timu, a kao plod igara stigli su i pogoci. Prvo protiv Jedinstva, a potom i protiv Slavena i to me svakako raduje. Drago mi je da su mi treneri dali povjerenje, a ja sam im, nadam se, na najbolji način vratio sve to".

Alešević kaže da je cjelokupna ekipa podigla formu i da se nada da će tako ostati do kraja proljetne polusezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Očigledno je da smo digli nivo naših igara, da smo kao tim počeli igrati bolje, a to se odmah odrazilo i na rezultat. Slijedi nam gostovanje u Gračanici, a Bratstvo je ekipa koja svakome može napraviti probleme. o tome govori i njihov položaj na tabeli, gdje su bliže gornjem, nego donjem dijelu tabele. Mi moramo biti koncentrisani, kompaktni i izboriti se za tri boda, koja nas približavaju našem cilju, a to je povratak u Premijer ligu BiH', rekao je na kraju razgovora Alešević.

Duel Bratstva i Olimpika igra se sutra sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi