Del Piero otkrio svog favorita za osvajanje Mundijala
FOTO: EPA

Smatra da imaju super ekipu

Del Piero otkrio svog favorita za osvajanje Mundijala

H. Zilić

Krajem godine u Kataru nas očekuje Mundijal, prvi u zimskom periodu.

Dosta reprezentacija će biti među favoritima za osvajanje, a legendarni Alessandro Del Piero otkrio je svog favorita.

"Razgovarao sam sa Deschampsom i Francuska je super ekipa sa dosta talenata,. Mogu osvojiti Svjetsko prvenstvo", rekao je Del Piero i dodao:

"Među glavnim su favoritima prije početka turnira."

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Del Piero nažalost neće imati priliku da navija za svoju Italiju koja je senzacionalno ispala u polufinalu baraža od selekcije Sjeverne Makedonije kada su poraženi sa 0:1 u Palermu.

Sa druge strane Francuska je na Mundijalu smještena u grupu D sa Danskom, Tunisom i pobjednikom interkontinentalnog baraža, a to će biti selekcije Australije, UAE-a ili Perua.

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Osvaja Vaha
2 0
axel42
Ništa to nemora da znači. Sam talenat i superzvijezde negarantuju titulu. Tako ste rekli i prošlo svjetsko prvenstvo, pa oni laganini od jedne Švice izgubiše. Ista stvar i sa Englezima, uvjek ko fol favoriti pa nikad ništa neosvoje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi