3

Komentari (3)

Blueboy
Pa nije budala da bas sad ode u Juve gdje je sve samo ne savrseno.Zastio da rizikuje neku kaznu zbog svih desavanja oko Juventusa.Ovako ljubav ostaje obostrana into uz mnogo novca.Ljubavi u fudbalu vec odavno nema,sve je samo korist i biznis
Dilivio
Bezobrazan koliko tendencijozan clanak. Okreni stranu medalje, bas zato sto pznaju svoj zivotni klub nije budala da ga u ovakvom trenutku preuzima, odnosno oreuzeo bi sve greske, krivice i posljedice nesposobnih menadzera zadnjih godina na svoju buducnost. Cemu? Ovako ce njegov imidz ostati cist od kojekakvih mutnih poslova. Sem toga nem nikakvo iskustvo na rukovodecim pozicijama, u ligi poput saudijske moze grijesiti, ispravljat, steci barem malo iskustva bez da se podizu kojekakvi skandali vezano za njegove izbore. Sve u svemu, mudra odluka; kavalir ceka da dama poraste u svoj legitimni opis.
JuventinoBK
Znam lika koji je pisao ovo, druzii sam se s njim, glup je ko *****. Gnjida jedna on se naziva navijacem Juventusa. Ovo ovako bi jedino napisao navijac intera. Stoka glupa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.