Aletić: Pokazali smo da možemo igrati sa Širokim Brijegom
Aletić (broj 8) u duelu protiv Sarajeva na Koševu

GOŠK dočekuje tim sa Pecare

Aletić: Pokazali smo da možemo igrati sa Širokim Brijegom

Samir Mlaćo

Nakon poraza od Krupe, u NK GOŠK su se odmah okrenuli duelu protiv Širokog Brijega.

Gabeljani su pod imperativom osvajanja bodova, a svjesni su da im u nedjelju stiže veoma kvalitetan rival, što pokazuje i stanje na tabeli.

Ipak, vjeruju da imaju šta pokazati u ovom meču, te da mogu napraviti malo iznenađenje, što bi svakako bilo ukoliko upišu tri boda.

"Široki Brijeg je sigurno kvalitetna momčad. Mjesto na tabeli dovoljno govori o njima. Mi smo ipak u pripremnom periodu pokazali da možemo igrati protiv njih, te vjerujem ako budemo kompaktni i agresivni u svakom duelu da možemo do tri boda i nove domaće pobjede", kaže za SportSport.ba prvotimac NK GOŠK Elvedin Aletić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK na svom kontu ima za sada pet osvojenih bodova, ali treba istaći da su izabranici Feđe Dudića u prvih šest kola imali i veoma težak raspored.

"Sa pet bodova ne možemo u potpunosti biti zadovoljni. Sigurno da smo mogli više u nekim utakmicama, ali isto tako pratio nas je malo teži raspored. U narednom periodu ćemo svakako pokušati osvojiti što više bodova", dodao je 23-godišnjak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi