Koeman ponizio još jednog fudbalera Barcelone

Collado već prekrižen

Koeman ponizio još jednog fudbalera Barcelone

E. Čaušević

Alex Collado je prošle sezone igrao odlično u Barceloni B i očekivalo se da će konačno dobiti šansu u prvom timu katalonskog kluba.

Collado je prošle sezone bio daleko najbolji igrač Barce B i pokazao je da ima kvalitet, te je očekivao da će konačno dobiti šansu da to pokaže i u prvoj ekipi.

Ovaj veznjak se našao na spisku igrača pred početak priprema Barcelone za novu sezonu, ali je samo u prvoj pripremnoj utakmici dobio zapaženu minutažu.

Ronald Koeman je nakon svega dvije sedmice odlučio da neće računati na Collada u novoj sezoni i poručio je čelnicima kluba da je najbolje da on ide na posudbu što je mnogima bilo iznenađenje.

Mnogi smatraju da se Koeman prelako odrekao Collada, ali mu to nije prvi put jer je istu stvar napravio s Miralemom Pjanićem i Riquijem Puigom.

Collado je htio da ide na posudbu u Club Brugge i tu je praktično bilo sve dogovoreno, ali u posljednjem trenutku odlučio je da odbije ponudu belgijskog kluba i ostane u Barceloni.

Španski mediji objavili su da je lično Collado odustao od odlaska u Club Brugge i to nakon što je Lionel Messi zvanično potvrdio da napušta Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Collado je vjerovao da će se nakon odlaska Messija otvoriti mjesto za njega u sastavu Barcelone i da se može izboriti za minutažu, ali Koeman ga je ponovo ponizio jer mu je još jednom poručio da za njega nema mjesta u sastavu Barcelone.

Nizozemski stručnjak je to dokazao u mečevima protiv Real Sociedada i Athletic Bilbaa kada Collado uopšte nije bio u sastavu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

celikze
stvarno nemam obicaj komentarisati vase odrone od naslova…hajde objasnine sta to znaci ponizio….to nigdje na svijetu nema samo kod nas debilcina….sta je ponizenje ako te trener nece nisi mu dobar to vama ponizenje…vi ste ponizenje za ljudski rod…pisete smece stvarno ste vi ponizeni sami od sebe….rezervni igraci su valjda ponizenje…pa svaki klub ima 23-30igraca i logicno da svi nece igrati….
16 1
Jasminn
I onda se pitas zasto Pedri mora igrati 80 utakmica bez prekida. Drug rotiraj malo, kad igras sa slabijim ekipama das drugom nekom sansu. Trenerska taktika ti je ko kad ja igram PSa. Uvijek isto. Znam koji cu klub uzeti, znam ko ide lijevo, ko desno, ko na klupu....i svaka tekma isto. Ti bi najvise volio sezonu odigrati sa max 12-13 igraca u rotaciji
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi