Miralem Pjanić bez dogovora sa Fiorentinom
Foto - EPA

Za sada ne ide u Firencu

Miralem Pjanić bez dogovora sa Fiorentinom

M. Šljivak

Bh. veznjak Miralem Pjanić (31) nije uspio dogovoriti uslove o prelasku u Fiorentinu.

Tim iz Firence pokazao je ozbiljan interes za 31-godišnjeg bh. fudbalera i danas su obavili pregovore o dolasku na posudbu.

Međutim, pregovori nisu prošli dobro po Fiorentinu. Do dogovora između Pjanićevih posrednika i Viola nije došlo i po svemu sudeći Miralem neće obući des ovog italijanskog kluba.

Pored Fiorentine interes za veznog igrača Barcelone pokazuje i Napoli, ali informacija o pregovorima sa ovim timom za sada nema.

Pjanić mjesta u Barceloni ove sezone nema. Trener Ronald Koeman ga je otpisao i čini se sve kako bi on napustio klub do kraja prelaznog roka.

Bh. fudbaler bi najradije ponovo obukao dres Juventusa. Međutim, to je zaista teško očekivati i ako ode iz Barcelone, to će vjerovatno biti u redove nekog drugog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, reprezentativac Bosne i Hercegovine prošlog ljeta je stigao na Camp Nou iz Juventusa u zamjenu za Arthura Mela.

U redovima Barcelone se nije naigrao. Koeman mu nije ukazivao veliko povjerenje i odigrao je samo 30 utakmica, uglavnom ulazeći sa klupe za rezerve.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Cuj Fiorentina haha jarane ako odeš tamo bolje je da okasis kopacke i kažeš jednom sam igrao u Juventusu i Barceloni
8 3
Mackintosh
U Kalesiju jarane, ako mene pitas
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi