Koeman ponovo izazvao bijes navijača: Otpisao fudbalera nakon samo jedne utakmice

Ne računa na njega

Koeman ponovo izazvao bijes navijača: Otpisao fudbalera nakon samo jedne utakmice

E. Čaušević

Barcelona je u dosadašnjem dijelu priprema odigrala tri prijateljske utakmice.

Katalonci su prvo na svom terenu pobijedili Gimnastic i Gironu, a sinoć su gostovali na Mercedes-Benz Areni gdje su igrali protiv Stuttgarta.

Barcelona je uspjela da upiše i treću pobjedu jer su slavili protiv njemačkog kluba sa 3:0.

Ronald Koeman je šansu dao većini fudbalera, ali iako sezona još uvijek nije počela nizozemski stručnjak već se našao na meti kritika navijača Barcelone.

Naime, prvom timu ovog ljeta priključen je i Alex Collado koji je prošle sezone briljirao u Barceloni B. Ovaj mladi veznjak odigrao je dobar meč protiv Gimnastica, ali se onda izgubio s radara.

Collado protiv Girone i Stuttgarta nije dobio šansu kao što se očekivalo, te su španski mediji objavili da je Koeman već sada donio odluku da neće računati na njega.

Koemanu je očito jedan meč bio dovoljan da donese odluku, te je poručio čelnicima kluba da je najbolje da Collado ide na posudbu naredne sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je itekako naljutilo navijače Barcelone koji smatraju da je ovaj 22-godišnjak dokazao da zaslužuje šansu u prvom timu, te im nije jasno zbog čega ga je Koeman tako lako otpisao.

Do kraja priprema ostale su još dvije sedmice, a da li će se status Collada u prvom timu Barcelone promijeniti ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Nikakav trener
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi