Pjanić objavom sve dovodi u dilemu: Odlazi ili ostaje?

Oglasio se na Instagramu

Pjanić objavom sve dovodi u dilemu: Odlazi ili ostaje?

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su u prijateljskoj utakmici pobijedili Stuttgart sa 3:0.

Katalonski klub je odigrao veoma dobar meč na Marcedes-Benz Areni i ovo je bila prva ozbiljnija provjera za Barcelonu pred početa nove sezone.

Ronald Koeman je ponovo šansu dao većini igrača, ali nije dijelio minutažu kao u prethodnim mečevima. Bh. fudbaler MIralem Pjanić dobio je tek nekih desetak minuta, ali je uspio ostaviti dobar utisak.

Već u prvoj akciji Pjanić je odlično asistirao za Manaja koji je bio sam ispred golmana njemačkog kluba, ali nije uspio postići pogodak za 4:0.

Pjanić se i nakon utakmice našao u centru pažnje zbog zanimljive objave na Instagramu.

Naime, o njegovom odlasku iz Barcelone špekuliše se već sedmicama, ali konkretne ponude još uvijek nema. Španski mediji objavili su sinoć da je Pjanić dodatno zbunio navijače objavom na Instagramu.

Bh. reprezentativac je objavio nekoliko fotografija sa sinoćnje utakmice s dosta optimizma i donekle je potvrdio špekulacije da nema namjeru napuštati Barcelonu iako Ronald Koeman ne računa na njega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić je uvijek govorio da je spreman da se bori za minutažu u katalonskom klubu, a da li je ovo neki znak da bi i naredne sezone mogao igrati za Barcelonu ostaje nam da vidimo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSAUEVfskv2/[/instagram]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Adohordas
Mrs novinarcici logicno da ostaje ,pojma nemate
3 0
Mele
Ako Moribu prodaju ili kazne, mozda i ima sanse pored Puiga , De Jonga, Pedrija povrijedjenog itd..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi