Oduševio navijače svojim potezima: Barcelona u svojoj ekipi ima novog dragulja

Collado se želi nametnuti Koemanu

Oduševio navijače svojim potezima: Barcelona u svojoj ekipi ima novog dragulja

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u prijateljskoj utakmici pobijedili Gironu sa 3:1.

Za katalonski klub ovo je bila druga prijateljska utakmica u sklopu priprema za novu sezonu, te su nakon Gimnastica pobijedili i Gironu.

Ronald Koeman šansu je dao svim igračima, a pojedini su znali iskoristiti svoju priliku. To važi za veznjaka Alexa Collada koji se priključio prvoj ekipi Barcelone. Collado je igrao za B ekipu, no prekomandovan je u prvi tim ovog ljeta.

Collado je odbio da igra za Barcu B naredne sezone jer želi da se izbori za minutažu u prvom timu i čini se da je na dobrom putu.

Ovaj 22-godišnji fudbaler sinoć je odigrao nekih 30 minuta i oduševio je navijače svojim potezima.

Jedan od njih posebno je oduševio navijače Barcelone, te oni smatraju da bi Collado mogao biti pravo otkriće u narednoj sezoni.

Katalonci su se ponovo okrenuli svojoj La Masiji i pokazali su da imaju dosta potencijala, a da li će Collado opravdati očekivanja ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba dodati da je šansu sinoć dobio i Miralem Pjanić koji je također odigrao pola sata, te je ostavio dosta dobar utisak.

Barcelona je na kraju slavili sa 3:1, a golove za katalonski klub postigli su Gerard Pique, Rey Menaj i Memphis Depay koji je debitovao u dresu Barcelone, te je pokazao da će biti veliko pojačanje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sancolinii
Kakvi su vam ovo video klipovi, ne mogu se otvoriti na telefonu kako treba! Amateri debillnii.
3 1
Jozef
Zar nije Pjanić oduševio onom tika-takom?:)))
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi