Pivo u ruci, cigarata u ustima, a na terenu "nula": Slijedi najšokantniji transfer ovog ljeta!

Uzeo je nekoliko dana da razmisli

Pivo u ruci, cigarata u ustima, a na terenu "nula": Slijedi najšokantniji transfer ovog ljeta!

Admin Čaušević

U narednim danima bi mogao biti realizovan transfer kojeg zaista niko nije očekivao i definitivno je stigao kao grom iz vedra neba.

Osim Andrea Onane, Inter bi mogao pozdraviti i svog trećeg golmana. Traži ga Al Nassr, koji je nedavno kupio i hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Klubovi iz prvenstva Saudijske Arabije nastavljaju da troše novac po Evropi, a među najaktivnijim je svakako Al Nassr koji je i tovorio trend dovođenja evropskih zvijezda, dovođenjem Cristiana Ronalda.

Sada bi portugalski as mogao dijeliti svlačionicu s Alexom Cordazom. Naime, kako prenose mediji sa Apenina saudijski klub je zainteresovan za trećeg vratara Intera.

Al-Nassr je već dostavio milionsku ponudu iskusnogm golano braniču, od kojeg se čeka odgovor u što skorijem vremenu.

Oglasi

Cordaz, blizak Brozovićev prijatelj koji je blizu da se pridruži Hrvatu u Saudijskoj Arabiji, interesantan je kao trener golmana u omladinskom pogonu Al Nassra.

Ovaj 40-godišnjak je otkako je stigao u Inter prije dvije godine na terenu proveo svega 50-ak minuta uz dva upisana nastupa.

Međutim, bio je zadužen za odličnu atmosferu u svlačionici Nerazzurra pa je sklopio odlična prijateljstva s brojnim saigračima, a najviše sa Brozovićem.

Najveći dio karijere je proveo u Crotoneu gdje je branio šest sezona, a u Seriji A je upisao preko 100 nastupa. Jedno vrijeme je bio i u slovenačkoj Gorici.

S obzirom da najbogatiji saudijski klubovi do sada dovode uglavnom veliko zvijezde potencijalno angažovanje Cordaza sigurno stiže kao veliko iznenađenje.

Međutim, jasno je da u Al Nassru razmišljaju i o budućnosti pa jer osim kao rezervnog golmana cilj je Cordaza koristiti kao i trenera u omladinskim selekcijama što bi značilo da Saudijci pokušavaju ubiti dvije muhe jednim udarcem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti