"Znao sam da neću igrati, ali ko ga *ebe, uzeo sam milione"

Sasvim direktno i otvoreno

"Znao sam da neću igrati, ali ko ga *ebe, uzeo sam milione"

Admin Čaušević

Posljednjih godina u fudbalu je sve manje ljubavi, a više interesa pa mnogi fudbaleri današnjice obično odlaze tamo gdje će najbolje zaraditi.

Alex Song je javno priznao da je prije desetak godina prešao iz Arsenala u Barcelonu isključivo radi finansijske koristi.

Iako je znao da neće igrati kada je vidio uslove koje mu nudi Andoni Zubizareta, tadašnji sportski direktor Katalonaca, nije razmišljao ni sekunde.

"Sreo sam Barceloninog direktora. Rekao mi je da neću igrati mnogo utakmica. Ali ko ga *je, znao sam da ću postati milioner", rekao je Song.

"Kada mi je Barcelona ponudila ugovor i kada sam vidio koliko ću zarađivati, nisam mislio dva puta", dodao je Kamerunac.

Song je član Barcelone bio 2012. do 2016. godine, a godišnja plata mu je bila 5 miliona eura. U tom periodu je dva puta bio na posudbi u West Hamu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trenutno ovaj 33-godišnjak koji je potpunu afirmaciju stekao u Arsenalu nastupa za klub Arta Solar 7 iz Džibutija.

Da je novac Songu prioritet govori i situacija iz Siona iz prošle godine kada nije pristao na smanjenje plate pa mu je švicarski klub dao otkaz.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nemozetako
Causevicu stara vijest ima sigurno godinu dana, ne brukaj se
6 0
MUFCDOGROBA
Bartomeu naravno...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi