"Ako Messi zaista odluči da dođe u MLS ljubit ću mu stope"

Poruka igrača Dallasa

"Ako Messi zaista odluči da dođe u MLS ljubit ću mu stope"

Endin Čaušević

Lionel Messi još uvijek nije donio odluku da li će na kraju sezone ostati u Barceloni ili će potražiti novi klub.

Messi je prošlog ljeta imao namjeru da napusti Barcu, ali mu klub nije dao raskid ugovora. No, Messijev ugovor ističe ovog ljeta i on će moći kao slobodan igrač da napusti katalonski klub.

Argentinac se povezuje s mnogim evropskim velikanima, a čak su se pojavile špekulacije da bi karijeru mogao nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zanimljiv komentar na to dao je igrač Dallasa, Franco Jara, koji je poručio da će biti itekako oduševljen ukoliko Messi odluči da karijeru nastavi u američkom MLS-u.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ako Messi dođe u MLS ljubit ću mu stope. Uništavao bi nas", poručio je Jara.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Zanm ja da je on i praunuce obezbjedio sa parama, ali sto je previse, previse je, Barselona ga lijecila, izgradila kao covjeka i igraca, a on uzeo 500 miliona za 4 godine. Pa ima li logike, drugu majku kako je zove, Barselonu, opeljusiti tako, jos u ovim teskim vremenima, sto ne vrati pola ako mu je zao kluba.
0 1
Mele
Mozes mu i dupe da ljubis, dok neko placa vise, nece on u Ameriku. Kad nestane Evropskih miliona, mozda koju sezonu odigtra tamo.2024 ili 25...mozda i kasn8je ako bude zdrav i dobro placen.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi