"Ako PSG pokaže interes za Neymara možemo razgovarati"

Zanimljiva izjava agenta brazilskog fudbalera

"Ako PSG pokaže interes za Neymara možemo razgovarati"

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Neymar još uvijek nije dogovorio uslove novog ugovora sa katalonskom ekipom.

Neymar već nekoliko mjeseci pregovara oko novog ugovora sa čelnicima Barce, ali još uvijek nema dogovora. Španski mediji prenose da bi Brazilac mogo napustiti Camp Nou, a zanimljivu izjavu dao je i njegov agent.

"Ako PSG pokaže interes za Neymara onda možemo pričati. San svakog igrača je da živi u gradu kakav je Pariz, te da igra u dresu PSG-a. On ima ugovor sa Barcom još dvije godine, a Katalonci će ga prije toga pustit samo ako se plati otkupna klauzula koja iznosi 193 miliona eura. Ipak, ne mislim da je to problem za PSG", rekao je Neymarov agent.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno je da će nakon ove izjave čelnici katalonske ekipe dati sve od sebe da zadrže Neymara, te da mu ponude ugovor koji će zadovoljiti obje strane. Neymar je izrastao u jednog od najvažnijih igrača Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi