Iniesta: Boli nas poraz od Real Madrida
FOTO: EPA

Misli usmjerene na Ligu prvaka

Iniesta: Boli nas poraz od Real Madrida

Andres Iniesta u razgovoru za španske medije nije krio da je razočaran zbog poraza od Real Madrida. 

Naime, kraljevski klub je u velikom derbiju savladao Barcelonu na Camp Nou rezultatom 2:1 i tako smanjio zaostatak na sedam bodova, a očekivano među onima kojima je teško pao poraz je i Andres Iniesta. 

"Moramo da analiziramo stvari koje nismo dobro napravili, ali sada imamo novi motiv, novo takmičenje. Boli nas poraz, međutim već mislimo o Atletico Madridu i Ligi prvaka", kazao je Iniesta i potom nastavio:

"Šteta je što se nismo dodatno udaljili, ali ova je liga neizvjesna do kraja. Sve opcije su otvorene, ali i dalje smo u najboljoj poziciji. Kada smo vodili 1:0, nismo dovoljno kontrolisali ritam i nismo se dobro pozicionirali na terenu", zaključio je iskusni španski fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za kraj dodajmo da je Real Madrid trijumfom prekinuo niz Barcelone od 39 utakmica bez poraza u Primeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi