Alexander-Arnold bi radije igrao za Barcelonu nego za Real Madrid

Ukoliko odluči napustiti Liverpool

Alexander-Arnold bi radije igrao za Barcelonu nego za Real Madrid

E. Čaušević

Trent Alexander-Arnold sjajnim igrama u dresu Liverpoola oduševio je fudbalsku javnost. 

Mnogi vjeruju da je Alexander-Arnold trenutno jedan od najboljih desnih bekova na svijetu, a svojim igrama za Redse je to dokazao više puta. On je ponikao u klubu s Anfielda i ne krije želju da karijeru završi upravo u ovom klubu.

No, već se neko vrijeme špekuliše da će Real Madrid na ljeto pokušati dovesti ovog igrača u svoje redove, mada se čini da će to biti nemoguća misija.

Alexander-Arnold je za Independent izjavio da će on sigurno ostati na Anfieldu, te je otkrio da o Realu baš i ne razmišlja i ako bude nekada napuštao Redse da će radije preći u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj najdraži tim pored Liverpoola je Barcelona. Vjerujem da gaje isti fudbal kao mi u Liverpoolu. Ovdje svi imamo ista uvjerenja i želimo da napradujemo sve više, te da mukotrpnim radom ostvarimo što bolje rezultate. Vjerujem da je takva filozofija i u Barceloni", rekao je Alexander-Arnold.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi