Sanchez jučer ušao s klupe i asistirao, u Interu su odlučili da ga zadrže

Neće ga pustiti u Romu

Sanchez jučer ušao s klupe i asistirao, u Interu su odlučili da ga zadrže

Edmir Škorić

Alexis Sanchez povezuje se s Romom i smatra se da će biti zamijenjen za Edina Džeku.

Inter i Roma pokušavaju zadnjih dana napraviti razmjenu igrača, ali za sada nema ništa od toga. Čileanac je i dalje u Interu, a jučer je protiv Beneventa ušao s klupe i čak asistirao.

Njime je zadovoljan i Cristian Stellini, koji je ekipu Intera vodio umjesto suspendovanog Antonija Contea.

"Ne bavim se stvarno transferima i tržištem, pa se ne mogu miješati u to. Sve što mogu da kažem je da smo jako sretni s Alexisom, kao i sa svim našim igračima. Svi su uključeni u potragu za našim ciljevima i sve ovisi o njihovom odnosu prema poslu, a on je za sada fantastičan", rekao je Stellini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stellini je pohvalio i Christiana Eriksena, koji je nedavno ušao s klupe i presudio Milanu u Kupu, a jučer je igrao od prve minute protiv Beneventa.

“Večeras mi se jako svidio njegov nastup, jer se jako dobro prilagođava ovoj novoj ulozi. To zahtijeva puno taktičke inteligencije, on vrijedno radi cijelu sedmicu i maksimalno iskorištava prilike koje mu se ukazuju".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Šta će mo sad?? Gdje će te sad Džeku seliti?? Još jedan pokušaj u Milan pa šta bude!! Sutra nešto drugo nagadjajte i to je to.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti