Direktor Intera o Edinu Džeki: Pregovori završeni prije nego su i počeli
Foto - EPA

Marotta sasvim iskreno

Direktor Intera o Edinu Džeki: Pregovori završeni prije nego su i počeli

Midhat Šljivak

Direktor Intera Beppe Marotta govorio je o bh. napadaču Edinu Džeki.

Marotta je prethodnih dana pregovarao sa Romom o razmjenu Edin Džeko za Alexisa Sancheza, ali do dogovora za sada nije došlo.

On je večeras za DAZN komentarisao dešavanja iz prethodnih dana i imao je primjedbi na rad agenata.

"Agenti su bili previše odvažni gurajući pregovore bez znanja vlasnika klubova. Pregovori su završeni prije nego su i počeli", rekao je Marotta i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kao što je trener Conte rekao. Ako ima nezadovoljnih igrača i koji heće da idu, nećemo ih zadržavati. Mi takvih igrača nemamo", rekao je Marotta.

Njegove riječi bi mogle značiti da daljih pregovora sa Romom neće biti i da Džeko neće pojačati ekipu Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paradajz
Naravno, kao i svaki prelazni rok stotine članaka i na kraju ništa ne bude.
15 0
GAZIJASAISTOKA_
Zadnje 3 godine je SERVIRANO 500+ tekstova o transferima DZEKE I VISCE..NARAVNO, desilo se VELIKO NISTA..kao i sve drugo, tako je i NOVINARSTVO na niski granama...
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi