Alexis Sanchez je teže povrijeđen?

Čeka se detaljni pregled

Alexis Sanchez je teže povrijeđen?

Povreda čileanskog fudbalera Alexisa Sancheza mogla bi biti mnogo ozbiljnija nego što se činilo u prvom trenutku, rekao je trener Arsenala Arsene Wengere. 

Alexis je zbog povrede članka morao iz igre da izađe u 78. minuti, a zamijenio ga je Iwobi. Čileanac je povredu osjetio još u prvom poluvremenu nakon starta Jamesa McCleana, ali je ipak želio da igra i u drugom poluvremenu. 

Trener Arsenala Arsene Wenger poručio je da on neće igrati za reprezentaciju naredne sedmice ukoliko se ustanovi da je povrijedio ligamente članka. 

"On nije trebao igrati u drugom poluvremenu, ali insistirao je da igra. Na kraju smo morali da ga izvedemo iz igre. Ako je u pitanju samo udarac u članak, onda će igrati za reprezentaciju, ali ukoliko je povrijedio ligamente, onda neće", rekoa je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal narednu utakmicu igra 2. aprila na domaćem terenu protiv Manchester Cityja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi