Icardi se vraća u Inter, ali na Meazzi ne brinu za njegovu prodaju

Već ima nekoliko klubova koji ga žele

Icardi se vraća u Inter, ali na Meazzi ne brinu za njegovu prodaju

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi ove sezone igra u PSG-u na posudbi iz Intera.

Icardi je ljetos prešao u francuski klub na posudbu do kraja ove sezone i činilo se da će sigurno ostati u ovom timu. Ipak, situacija se prethodnih sedmica drastično promijenila nakon što je Argentinac izgubio mjesto u početnom sastavu

Italijanski mediji pišu da će se Icardi na kraju sezone sigurno vratiti u Inter jer PSG nema namjeru da otkupi njegov ugovor. Inter će pokušati da ga proda jer Antonio Conte ne računa na usluge ovog argentinskog napadača.

No, već se pojavilo nekoliko klubova koji su pokazali interes za Icardija, a kako piše Calciomercato u tome vodi Napoli. Klub iz Napulja želi dovesti Icardija na posudbu s obaveznim otkupom ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napolitanci se nadaju da će uspjeti dogovoriti sve s Interom dok se nije upetljao Juventus koji je također pokazao interes za Argentinca. U Interu sigurno ne moraju brinuti o tome šta će s Icardijem jer postoji nekoliko klubova koji ga žele dovesti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi