Bahatost i bezobrazluk bez granica: Haalandov pijani otac izbačen sa Bernabeua!

Sve se desilo početkom drugog poluvremena

Bahatost i bezobrazluk bez granica: Haalandov pijani otac izbačen sa Bernabeua!

Admin Čaušević

Alf-Inge Haaland, otac Erlinga Haalanda, bio je tužni protagonist scena koje niko ne želi gledati. Sve se dešavalo početkom drugog poluvremna prvog meča polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja. 

Haaland senior se očigledno nije lijepo provodio u svečanoj loži, a situacija je eskalirala na startu drugog dijela kada su ga zaštitari izveli sa stadiona.

Otac poznatog napadača je tokom cijelog meča provocirao, a u jednom trenutku je počeo kikirikijem gađati pristalice Real Madrida.

U njegovom društvu se nalazilo još nekoliko osoba, djelovalo je da svu svi u alkoholiziranom stanju i žestoko su se raspravljali sa navijačima Reala.

Prilikom izlaska Alf-Inge je vrijeđao i izrugivao se navijačima Reala. Dok ga je nekoliko zaštitara izvelo sa stadiona, određeni navijači su mu dobacivali da je pe*er.

Ovakvo ponašanje je definitivno iznenađujuće prvenstveno jer se radi o uglednom čovjeku koji nikada nije bio sklon incidentima, posebno jer je njegov sin uzorna osoba kako na terenu tako i van terena.

Oglasi

Inače, Haaland junior se poprilično loše proveo u prvoj utakmici utakmici polufinala jer je poputno neutralisan od strane odbrane Reala na čelu sa na Antoniom Rudigerom.

Koliko je slabu utakmicu odigrao jedan od najboljih svjetskih napadača govori i činjenica da je imao ukupno 21 dodir s loptom, čak osam manje od svog saigrača na golu Edersona.

Ipak, priliku za popravni norveški golgeter će imati već za sedam dana kada će se na Etihadu igrati revanš i sigurno je da će učiniti sve da postignje najmanje jedan gol. 

Podsjećanja radi, prvi meč je okončan rezultatom 1:1. Real je poveo golom Viniciusa, da bi za izjednačenje sredinom drugog poluvremena zabio Kevin De Bruyne.

Los Blancosi su žestoko protestvovali smatrajući da je lopta izašla u akciji koja je prethodila golu Građana, grafički prikaz je pokazao da su bili u pravu, međutim sudije su se oglušile te su priznale pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

stranputica
Norvežnin se tako ponaša? Pa ne mogu das vjerujem....to nije istina.
0 0
user1676286668
Kean je lijek za ovog žutog papka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi