FK Sarajevo oduševljeno prijemom u Modriči: "Odavno se nismo ljepše osjećali..."

Lijepe poruke nakon utakmice koje želimo češće čitati

FK Sarajevo oduševljeno prijemom u Modriči: "Odavno se nismo ljepše osjećali..."

S. Grebović

Jučer je odigrano 11 utakmica 1/16 finala Kupa BiH, među kojima je i duel u Modriči.

Na stadionu dr. Milan Jelić domaća Modriča Alfa je ugostila ekipu Sarajeva koja je bez većih problema pobjedom 4:1 prošla dalje.

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine je pitanje putnika u osminu finala riješio već nakon prvih 45 minuta kada je vodio sa 3:0. Golove su postizali Fanimo, Hebibović i Šabanović.

U nastavku domaći su došli do počasnog gola preko Trifunovića koji je pogodio nakon jedanaesterca, da bi tačku na i nešto kasnije stavio Fanimo koji je postigao svoj drugi gol na ovom meču i tako postavio konačan rezultat.

Rukovodsko fudbalskog kluba Sarajevo jutros je izdalo saopštenje putem kojeg su se zahvalili svom jučerašnjem domaćinu na izuzetnom prijemu i pozvali su ga da u skorijem periodu posjeti stadion Asim Ferhatović Hase.

"Na poluvremenu utakmice oficijelni spiker pozvao je navijače da svaki potez domaćeg i gostujućeg tima pozdrave sa aplauzom, što se desilo i u 68. minuti kada je gromoglasnim aplauzom ispraćen pogodak Matthiasa Fanima za 1:4. Nadamo se da ćemo zbog svega navedenog vrlo brzo imati priliku ugostiti fudbalere FK Alfa Modriča i sve njihove selekcije u našem domu na stadionu Asim Ferhatović Hase kada ćemo nadamo se još jednom zajedno proslaviti pogotke Bordo tima.

Nadamo se da će i ostali klubovi naučiti na primjeru ovog kluba (koji je danas očitao lekciju svima nama iz ponašanja), i međusobno se utrkivati ko će biti bolji domaćin.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ovim putem još jednom koristimo priliku da se najiskrenije zahvalimo domaćinu i poželimo im mnogo sreće u nastavku sezone, te što brži povratak na staze stare slave", stoji u jednom dijelu saopštenja.

Ovo je nešto što definitivno svi volimo pročitati i za nadati se da će ovo postati ustaljena praksa na svim utakmicama u Bosni i Hercegovini.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf
Sta je sad ovo?Svi prmijer ligasi odusebljeni prijemom domacina.E pa lijepo naucite nesto od njih pa i vi koristite u praksi.Vidite da se moze ljudski navijati i biti dobar domacin bez obzira ko dolazi i protiv koga igrate.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi