Alihodžić: Osjećam se dobro, oporavak teče po planu

Član HNK Orašje za SportSport.ba

Alihodžić: Osjećam se dobro, oporavak teče po planu

S. Mlaćo

Nezapamćena tragedija zadesila je početkom osmog mjeseca prošle godine HNK Orašje

Naime, na jednom od redovnih treninga udar groma povrijedio je više nogometaša tog kluba, a najteže je prošao mladi Adin Alihodžić koji je odmah prebačen u bolnicu i nalazio se u veoma teškom stanju. 

Doktori su se borili za njegov život, a sve je na kraju imalo sretan završetak. Adin se oporavio, izašao iz bolnice, a zatim i vratio svojoj velikoj ljubavi, nogometu. 

Još uvijek je član HNK Orašje, a za SportSport.ba priznaje da se osjeća veoma dobro.

"Sve je dobro hvala Bogu. Dobijam kilažu jer sam puno izgubio, čak 30 kilograma. Sada lagano trčim, istežem se i vraćam najverovatnije na ljeto. Oporavak teče po planu,  a vjerovatno ću u Sarajevo ići na vježbe nekih 10 do 15 dana", kazao je Alihodžić za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ugovor sa popularnim Labudovima Alihodžiću važi do ljeta ove godine. Tada i očekuje da bude potpuno spreman te se uključi u trenažni proces.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi