Alispahić: Želimo Široki u polufinalu

Član stručnog štaba juniora NK Iskra Bugojno

Alispahić: Želimo Široki u polufinalu

Samir Mlaćo

Juniori NK Iskra sutra će naći na ždrijebu parova polufinala Kupa Bosne i Hercegovine za omladince koji će se održati u hotelu Park u Vogošći

Bugojanci su samim prolaskom u polufinale napravili veliki uspjeh i priznaju da im je velika čast biti u društvu ekipa iz Premijer lige koje su također izborili polufinale, a radi se o Širokom Brijegu, Sarajevu i Borcu iz Banja Luke.


"Iskrenom što se tiče igre i postavke, protivnike ne poznajemo baš najbolje. Dat ćemo sve od sebe da prođemo što bolje, ali nedostajati će nam Edvin Zec, naš standardni član koji je nedavno i operisan u Rijeci kod doktora Nemeca kao i Tarik Bašić", ističe za SportSport.ba trener u stručnom štabu juniorske selekcije Iskre Haris Alispahić.

Alispahić je nekada nosio i kapitensku traku seniorske momčadi Iskre i poznat je kao veliki optimista. I sada vjeruje da  njegovi momci mogu do dobrog rezultata. Pitali smo koga bi ipak izabrao za protivnika kada bih imao tu priliku.


"Kada bih mogao birati to bi bio Široki Brijeg. Bez obzira koga dobijemo ja vjerujem u nas i idemo da prođemo dalje, a ako to ne ostvarimo protivniku ćemo pružiti ruku. Izaćemo u najboljem sastavu i već se pripremamo za polufinale", dodao je Alispahić.

Iskrina delegacija sutra će prisustvovati ždrijebanju parova u Vogošći, dok navijači Iskre sa nestrpljenjem očekuje ishod istog. Bez obzira koga kuglice dodjele mladim nadama ovog kluba, sigurno je da će stadion Jaklić biti veoma dobro ispunjen kada Plavi budu domaćini. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi