Prvo je navijaču poklonio zlatni Rolex, a sada je ušao u prodavnicu dječijih igračaka i napravio šou

Veliko srce ima Saint-Maximin

Prvo je navijaču poklonio zlatni Rolex, a sada je ušao u prodavnicu dječijih igračaka i napravio šou

Endin Čaušević

Fudbaler Newcastlea, Allan Saint-Maximin, nedavno je sve iznenadio kada je jednom navijači poklonio zlatni Rolex sat, ali sada je Francuz još jednom dokazao da ima veliko srce.

Saint-Maximin je jedan od najplaćenijih igrača u Newcastleu i jasno je da zarađuje ogroman novac, ali je pokazao da mu očito nije problem da ga troši i uveseljava što više ljudi oko sebe.

Francuz se prije desetak dana našao u centru pažnje kada je jednom navijaču Newcastlea poklonio zlatni Rolex sat čime je šokirao sve, a ni sam navijač nije moga da vjeruje šta se dešava.

Saint-Maximin je davao autograme navijačima Newcastlea, a onda je otišao do autobusa i donio je kutiju s Rolexom i dao ga navijaču koji je bio tu sa svojim sinom.

Međutim, da to nije bila samo slučajnost fudbaler Newcastlea je ponovo pokazao. Saint-Maximin je i ovaj put oduševio englesku javnost i dobio je je sjajnu podršku zbog toga što radi.

Oglasi

Naime, prije nekoliko dana Saint-Maximin je bio u jednoj radnji s dječijim igračkama i poveo je 100 mladih navijača Newcastlea i svakom od njih je kupio igračku, a onda je platio račun i za ostale kupce u radnji.

Račun koji je Saint-Maximin platio iznosio je skoro 10.000 funti, ali njemu to uopšte nije bio problem, te je djeci rekao da mogu uzeti bilo koju igračku bez obzira na cijenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Javnost u Engleskoj oduševljena je potezima fudbalera Newcastlea, te su poručili da se i ostale zvijezde Premiershipa trebaju ugledati na ovog momka.

Top Komentari

axel42
Svaka čast na ovakvom gestu! On to i neosjeti.
4 0
f0restinho
Aferim Majstore
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi