Zvijezda koju boli briga za novcem: Izašao je iz svlačionice, prišao navijaču i  zaledio ga poklonom

"Daji i imat ćeš"

Zvijezda koju boli briga za novcem: Izašao je iz svlačionice, prišao navijaču i zaledio ga poklonom

Admin Čaušević

Veliki gest napravio je fudbaler koji je obilježio start nove sezone Premiershipa. 

Dok su mnogi igrači koji zarađuju ogroman novac prave škrtice i bježe od kontakta s navijačima, neki su poprilično darželjivi.

Allan Sain Maximin je jedan od najatraktivnijih igrača najjače lige svijeta što je pokazao i u utakmici protiv Nottingham Foresta u prvom kolu.

Na terenu je bio i više nego odličan, ali pravi potez napravio je nakon što je utakmica završila i prilikom pozdrava sa navijačima.

Naime, kada je izlazio iz svlačionice sjajni Francuz je izvadio skupocjeni Rolex i poklonio ga jednom od navijača.

Oglasi

"Ja sam osoba kojoj ASM poklonio sat. Bio sam totalno bez riječi. Mislio sam da će mi dati auotgraf i fotografisati se sa djecom. Još sam u šoku", poručio je Steve Dutton.

Inače, vrijednost sata kojeg je 25-godišnji ofanzivac poklonio sretnom navijaču se procjenjuje na 2.000 funti.

Ovaj ASM je osim po dobrim partijama na sebe uvijek pažnju privlačio i zbog svog stajlinga, prvenstveno trake oko glave zbog čega se prošle sezone našao i u problemu.

Francuski fudbaler došao je u centar pažnje kada je počeo nositi Gucci traku na utakmicama, ali je ubrzo dobio upozorenje engleskog FA da to ne smije raditi i na taj način reklamirati tu kompaniju.

FA je jasno poručio igraču Newcastlea da je zabranjeno nositi bilo kakve odjevne predmete kojima se reklamiraju kompanije koje uopšte nemaju nikakvu saradnju sa engleskim Premiershipom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Saint-Maximin je na St James Park stigao prije tri godine za 18 miliona eura iz Nice. U međuvremenu je postao "alfa i omega" ekipe.

On je već duže vremena u vezi sa Anissom, njih dvoje imaju sina koji se zove Djayden-King. Iz prethodne veze ima idvije djevojčice Lyana i Ninhiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi